Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Om os

 

BoardWise er stiftet af re erfarne mænd, der medbringer mange års erfaring inden for bestyrelsesarbejde, konsulentarbejde og evalueringer.

 

Her kan I se holdet bag BoardWise.

Halfdan

Halfdan Schmidt, Medstifter og Direktør Linkedin

Halfdan Schmidt er cand. merc. og erfaren konsulent i ledelse og organisationsudvikling. Han har stor erfaring som konsulent i strategisk analyse, ledelsesevaluering, ledelse og organisationsudvikling. Halfdan har over 20 års erfaring med bestyrelsesarbejde.

birger

Birger Rasmussen, BestyrelsesformandLinkedin

Birger Rasmussen er cand.merc og CEO i RheinTec LightningGmbH i Køln i Tyskland. Han er formand og medlem af bestyrelsen i en række selskaber og har desuden indgående erfaring som adm. direktør i flere selskaber. Hans særlige fokus er udvikling af kvaliteten i bestyrelsesarbejdet samt bestyrelsens rolle og samspil med direktionen.

Bo Br+â-ªmer 2016 hoved

Bo Bræmer, MedstifterLinkedin

Bo Bræmer er adm. direktør i Proficon, hvor han arbejder med assesment, udvikling og implementeringsprocesser. Han har stor erfaring med
konsulentarbejde inden for salg og ledelse, blandt andet som tidligere chefkonsulent i Mecuri International og som salgsdirektør.

Torben

Torben Lyng, MedstifterLinkedin

Torben Lyng er cand. merc. og driver via sit holdingselskab Lyngconsult Aps selvstændig konsulentvirksomhed. Hovedaktiviteten består i at rådgive danske og internationale retailvirksomheder via RetailWise, som Torben var medstifter af i 2009, solgte i 2013 og nu fungerer som selvstændig salgsagent for.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.